Digitale transformatie
— Krijg 50% subsidie

Bedrijven kunnen bij het Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) een subsidie tot 50.000 euro krijgen wanneer ze met behulp van een externe dienstverlener inzetten op de digitalisering van hun zaak. Dit is een eenmalige opportuniteit die het voor ondernemers eenvoudiger maakt om zich klaar te stomen voor het digitale post corona tijdperk.

Digitalisering kan verschillende vormen aannemen

De voorwaarden om van de subsidie gebruik te kunnen maken zijn breed. Uitgezonderd standaardoplossingen, komen onder andere volgende zaken in aanmerking.

Bedrijfswebsites & platformen

Een nieuwe website die focust op data-driven technologieën, wordt naast een prachtig visitekaartje ook een tool om de juiste klanten aan te trekken en te behouden. Bedrijfsprocessen worden zo geoptimaliseerd en geautomatiseerd.

Webshops

Naast een fysieke winkel ook een virtuele winkel openen, zorgt voor een diversifiëring en behoed je voor onverwachte omstandigheden zoals we in het voorjaar van 2020 gezien hebben.

Online bestelsystemen

Je bestellingen (en betalingen) via een digitaal kanaal opnemen, spaart tijd en energie die op zijn beurt ingezet kan worden op wat er echt toe doet. Bovendien zorgt deze geautomatiseerde data flow voor een overzichtelijk en correcter beheer.

Marketing automation

Digitale kanalen vormen het ideale middel om jouw boodschap aan de juiste doelgroep over te brengen. Door in jouw digitalisering te focussen op deze kanalen, kan je groeien en blijven verbindingen maken met klanten.

Zowel interne als externe kosten

De subsidie omvat maximaal € 25.000 voor ondersteuning van een of meerdere externe dienstverlener(s) en maximaal € 25.000 voor eigen kosten van de onderneming in het kader van het project. Het deel eigen kosten mag echter niet groter zijn dan het deel externe versterking.

Now or never

Dossiers kunnen ingediend worden tussen 1 september en 31 oktober. Ze worden volgens het ‘first come, first serve‘ principe behandeld, zolang de voorraad strekt. Time is dus of the essence. Ons advies? Laten we indienen op 1 september en de kansen verhogen.

Enkele voorbeelden van digitale transformaties die we reeds realiseerden

Blogpost by

Kasper Verbeeck De Wael

Back-end developer

Let’s talk!

Steken we de hoofden even bij elkaar voor een digitale oplossing op maat van uw project? (met anderhalve meter afstand ofcourse) Bel ons, mail ons, of kom gewoon eens gezellig langs voor een goed gesprek. We’re ready to work our magic for you!

Jonas Verschaeve profielfoto

Jonas Verschaeve