Never underestimate a (wo)man with a plan

Achter een sterk merk zit een sterke strategie. Een doordacht plan is belangrijk omdat het de houvast biedt voor álles wat je doet en communiceert. Een sterk strategisch plan creëert meerwaarde voor je klanten en draagt bij tot een succesvolle onderneming.

Partners for design helpt je met een creatief strategisch plan, door anders te denken, creëren we nieuwe inzichten, kansen en mogelijkheden waarmee je als onderneming kan innoveren, groeien en boven de concurrentie uitsteekt. 

A plan

Merkstrategie met impact

Een merk dat duidelijk voor ogen heeft waar het voor staat en dit ook consequent uitdraagt, heeft een enorm voordeel tegenover concurrenten die dit niet doen. Met een merkstrategie geef je ruggengraat aan je brand. Zowel de strategie als uitvoering bepalen je merkwaarde, of het nu gaat om de lancering van een nieuw merk of een remake van een bestaand merk.

Wat draag je als merk bij aan het dagelijks leven van je doelgroep? Wat betekent dat voor je diensten of producten? Tijdens onze merkstrategie sessies wordt je begeleid bij het creëren van een uniek merkverhaal.

Doordachte marketingstrategie

Je bedrijf moet mee-evolueren met de veranderingen in technologische ontwikkeling, communicatiekanalen, klantmentaliteit,… Er is een enorme diversiteit aan merken, en elk daarvan heeft zijn eigen voorkeuren en behoeften. Samen kiezen we strategieën uit die het best passen bij jouw onderneming en die je naar de juiste doelgroep leiden. Of het nu gaat over een online of offline marketingplan, bij Partners for Design zorgen we ervoor dat je doelgroep ook je klanten worden.

Contentstrategie

Of je nu meer brand awareness, een betere positie in Google, data van websitebezoekers, leads of nog iets anders wil, alles begint met het bepalen van je doelen. We creëeren een aantal content formats die afgesteld zijn op je doelgroep. Hierdoor komt je merkverhaal tot leven en kunnen we bepalen welke kanalen interessant zijn voor je bedrijf (social media, blog, nieuwsbrief, …) Dit alles gieten we in een duidelijk plan. Laat die conversies maar komen…

Digitale transformatie

Is jouw businessmodel future proof? We nemen onder de loep of er digitale opportuniteiten of nieuwe technologieën zijn die matchen met jouw project.  Samen bekijken we hoe we jouw bedrijf kunnen innoveren en klaarstomen voor een gouden toekomst. Let’s do this, together!

(user) Experience design

Hoe een merk zich presenteert en communiceert bepaalt hoe mensen een merk zien. Ook hoe een merk beleefd wordt is erg belangrijk. Op welke momenten komen mensen in aanraking met je merk en hoe kan je hen de beste service geven? (online of offline). Door hierover na te denken kan je deze ervaring optimaal maken en creëer je een band met je gebruiker of klant.

Audits & Research

Het oplossen van een probleem, begint bij het vinden van het probleem. Inhoudelijke en technische audits geven aan waar er ruimte is voor verbetering en groei. Samen werken we een gedetailleerd plan uit. Steeds met de klant in het achterhoofd en jouw merkidentiteit als rode draad.

Content strategie op punt zetten

In welke groeifase zit jouw onderneming?

Heb je al een strak plan en visie voor je merk? Dan hoeft je merkstrategie niet opnieuw te worden uitgevonden. Heb je dat nog niet? Don’t worry. We helpen jou graag. We starten altijd met een uitgebreide kennismaking van je onderneming. Met jouw waarden, visie, budget, etc in het achterhoofd werken we een plan uit hoe we jouw bedrijf efficiënt kunnen laten groeien.

Creatieve branding workshop

Om de ware identiteit achter jouw onderneming bloot te leggen, lassen we strategische workshop in. De designer/ strateeg zal deze workshop leiden. Idealiter zijn alle stakeholders van je onderneming aanwezig. Door een aantal creatieve oefeningen te doen helpen we jou te ontdekken wie bent als merk, wat je sterktes, visie, waarden en doelen zijn, wat de behoeften van je doelgroep zijn, wie je grootste concurrenten zijn, waar er nieuwe opportuniteiten liggen… Op deze manier bouwen we sterke merken.

Let’s connect

We zorgen ervoor dat je merkwaarde op een duurzame manier stijgt, waardoor je het meeste uit je merk kan halen. Merken activeren en naar nieuwe hoogtes brengen? We love it! Samen zetten we een merk op dat klaar is voor de toekomst.

Contact