Stand out
among the pack

We worden tegenwoordig overspoeld door merken en hun boodschappen. Het is dan ook heel belangrijk om jou merk te onderscheiden van vergelijkbare merken. Partners for Design is jouw partner in grafische communicatie, zowel in print als digitaal. We geven jouw merk en boodschap vorm: professioneel en met oog voor detail.

Stand out among the pack

Branding

Partners for design vertaalt jouw visie en merkidentiteit naar een professionele branding. We creëeren creatieve en krachtige visuele identiteiten die je merk of dienst versterken. Je logo en huisstijl moeten uitademen waar je voor staat en wie je bent. Branding is meer dan een logo, het is de stille ambassadeur van jouw merk. Met branding zorg je ervoor dat je klanten een goed gevoel hebben bij je bedrijf. Het is kort samengevat: beleving creëren en engagement genereren. Samen laten we jouw merk stralen.

Brochures, flyers, …

Nood aan een catchy ontwerp voor je brochure, flyer, advertentie,…? Look no further! Wij maken elk ontwerp overzichtelijk en nauwkeurig op, zodat het meteen in het oog springt en de klant of lezer kan overtuigen, informeren of entertainen. Daarnaast is het ook belangrijk om jouw boodschap kort en krachtig te communiceren. Ook voor deze passende en straffe copy kan je bij ons terecht. Wij zorgen voor professioneel drukwerk waardoor jouw bedrijf kan stralen.

Illustraties

Zoek je naar een visueel en aantrekkelijk element om je huisstijl te versterken? Op zoek naar een leuke illustratie, icoon of grafiek? Wij geloven in illustraties als een krachtige toevoeging op een merkidentiteit. Met een illustratie-stijl passend bij jouw huisstijl kan je alle kanten op en communiceer je duidelijk en visueel met jouw klant. Partners for Design vertaalt jouw boodschap, verhaal of visie naar een duidelijke en sterke illustratie die verder gaat waar beelden vaak tekortschieten.

Video & animatie

Op zoek naar een video of animatie om impact te creëren? Animatie video’s vormen de perfecte tool om uw bedrijf, product of dienst op een originele manier te promoten of complexe informatie te verduidelijken. Het is het geschikte communicatiemiddel als je op een doeltreffende en leuke manier een eerste indruk wilt maken bij je klanten. Wij helpen je graag bij het maken van een animatie die volledig past matcht met jouw bedrijf en/of merk.

Een sterk en herkenbaar merk

Eén van de meest expressieve middelen waarmee je een sterk merk bouwt is jouw visuele identiteit. Dit is dé manier om je merk zowel on- als offline te presenteren. Je branding is een beleving waartoe heel wat zaken behoren: kleur, lettertype, logo, grafische elementen, illustraties lay-out, fotografie, tone of voice, copy,… Het is heel belangrijk om je visuele identiteit consequent aan te houden. Een sterk merk moet namelijk herkenbaar zijn. Vertel jouw uniek verhaal en bouw aan een merkbeleving. Een sterk merk overtuigt, schept vertrouwen, creëert meer engagement. Het is een investering in de toekomst voor jouw merk. Just go for it!

Your brand is not what you say it is. It’s what they say it is. — Marty Neumeier

Op zoek naar een kick-ass creatieve oplossing?

Heb je een schitterend creatief idee? Daag ons uit. We’re ready to work our magic for you!

Bel ons, mail ons, of kom gewoon eens gezellig langs voor een goed gesprek of een spelletje pingpong op kantoor. We beloven wel niet dat we je laten winnen ;)

Contact