World Of Rascals

— Een sterk, speels en eigenwijs merk

Het hoofddoel van World of Rascals is een coole wereld creëren voor kinderen en een schoen voor elk kind kunnen aanbieden. Jongen of meisje, groot of klein, elke schoen is gemaakt voor grote avonturen. Ze bieden schoenen en accessoires aan voor baby’s, beginnende avonturiers en nieuwsgierige jeugd. Al hun merken hebben een focus op kwaliteit, originaliteit en duurzaamheid. Partners for Design gaf de eigenwijze branding vorm en ontwikkelde hun online visitekaartje.

Over World Of Rascals

World Of Rascals is het merk achter een online webshop en een fysieke schoenenwinkel in Oostende. Je kan er terecht voor kinder- en jeugdschoenen en accessoires met een twist. Al hun merken hebben een focus op kwaliteit, originaliteit en duurzaamheid.

Een kleurrijke, coole en speelse branding

Partners for Design zorgde voor een coole branding met professionele uitstraling, zonder hierbij het speelse karakter te verliezen. Het werd een uitgesproken moderne en levendige branding. Een fris lettertype en kleurrijke kleurpaletten zorgden ervoor dat dit merk er tussenuit springt.

Meet the rascals

Tijdens de designfase merkten we al snel dat we een aantal fun en speelse elementen nodig hadden. Wat is er leuker dan je eigen mascottes te hebben? Deze mascottes zullen de doelgroep (kinderen en hun ouders) triggeren en entertainen. Deze 3 mascottes zijn de ambassadeurs van World of Rascals. Lexie (cool meisje), Babette (roze hond) en Marcel (blauwe hond) zijn drie compagnons die je meenemen op ontdekkingstocht in de online en fysieke winkel van World of Rascals. Schoentjes passen was nog nooit zo leuk met de 3 rascals aan je zijde!

Maak kennis met de rascals: Lexie, Babette en Marcel!

Een online totaalervaring

World of Rascals opende een fysieke winkel in Oostende. In een snel veranderende online markt kon World of Rascals natuurlijk niet achterblijven. Tegelijk met de fysieke winkel moest ook hun online webshop gelanceerd worden. What’s the pressure? No problemo!

Heldere contentblocks met call to actions zorgen ervoor dat bezoekers actie zullen ondernemen op de site: een bestelling plaatsen, contact opnemen, de maatwijzer downloaden,… Ook de SEO en SEA copywriting zorgde voor meer gerichte bezoekers en specifiekere aanvragen. Oja, deze website is natuurlijk responsive. De beleving van de bezoeker plaatsen we altijd centraal, of je nu op mobile, tablet, laptop of desktop aan het surfen bent.

De website moest een totaalervaring worden. Van schoentjes kiezen, afrekenen tot je pakketje ontvangen. Partners for Design zorgde voor een totaalbeleving voor de klant. Mission accomplished!

Let’s connect

Heb je net zoals World Of Rascals een schitterend idee? Daag ons uit. We’re ready to work our magic for you!

Bel ons, mail ons, of kom gewoon eens gezellig langs voor een goed gesprek of een spelletje pingpong op kantoor. We beloven wel niet dat we je laten winnen ;)

Magic