You can’t sell anything if you can’t tell anything

Word je niet gevonden door (potentiële) klanten? Jouw merkverhaal is voor jou klaar en duidelijk, maar misschien is dat niet het geval voor de buitenwereld?

We brengen de wensen en verwachtingen van je doelgroep in kaart en gaan na hoe je hen het best bereikt en activeert. Dit gecombineerd met jouw doelstellingen, vormt het startpunt voor een strategie die meer leads genereert én converteert. Nadien analyseren en optimaliseren we de resultaten, zodat je de beste campagnes kan creëren voor jouw klanten.

Audits

Een audit brengt in kaart of je online marketinginspanningen de gewenste resultaten hebben. Bereiken de campagnes jouw doelpubliek? Zet je in op de juiste kanalen? Hoe kan je meer rendement behalen? Het is erg belangrijk om af en toe even je digitale strategie onder de loep te nemen, je sterktes en zwaktes te analyseren en bij te sturen. Samen optimaliseren we jouw online business.

Online marketing

Een helder online marketingplan brengt kwalitatieve bezoekers naar jouw website. Onze doelstelling is om deze op je website te houden en ze rechtstreeks naar de belangrijke pagina’s te leiden waar jij ze wil hebben: formulieren, bestelpagina’s, … Dankzij een stevige strategie genereren we kwalitatieve leads voor jouw bedrijf. Samen tillen we jouw online identiteit naar een hoger niveau.

People do not buy goods and services. They buy relations, stories and magic.
Seth Godin

Marketing automation

Dankzij software kan u bepaalde marketing acties automatiseren. Dit heeft als doel de bezoekers te converteren tot klant en/of ze verder om te zetten in trouwe klanten.Deze tools zorgen ervoor dat je controle krijgt op de buyer journey van jouw klanten. Zo kan je gepersonaliseerde en kwalitatieve content aanbieden die meer aanspreekt en ook meer zal opleveren voor jouw bedrijf.

SEO copywriting

Wil je scoren in Google met jouw website? Groot gelijk! Wist je dat ongeveer driekwart van jouw (potentiële) klanten nooit verder kijkt dan de eerste pagina van de zoekresulten? We’re not kidding you… Je wil dus niet zomaar content delen. De inhoud die je deelt moet kwalitatief zijn en liefst geoptimaliseerd. Hierdoor kan je jouw organisch verkeer doen groeien en meer leads kunnen genereren.

Copywriting

Content die blijft hangen en emotie weet op te roepen bij je doelpubliek, dat willen we toch allemaal? Woorden die mensen aanspreken en emoties oproepen zetten aan tot verkoop. Mensen houden nu eenmaal van een goed en sterk verhaal. Wij vertalen uw verhaal met veel plezier naar vlot leesbare, begrijpelijke en kwalitatieve content.

Let’s connect

Heb je een schitterend  marketing idee? Daag ons uit. We’re ready to work our magic for you!

Bel ons, mail ons, of kom gewoon eens gezellig langs voor een goed gesprek of een spelletje pingpong op kantoor. We beloven wel niet dat we je laten winnen ;)

Contact