Inhoud

Type: Brochure | Client: Ciers Cooking | Services: Concept, Design, Copywriting, Print

Product brochure Ciers Cooking

Cierscooking is jouw partner voor totale keukeninrichtingen voor horecazaken, frituren, bedrijven, scholen, zorgcentra, ziekenhuizen, … Van friteuses tot professionele keukeninstallaties met alle nodige kooktoestellen, individuele bakplaten en vetvrije frietovens. Voor het merk Kiremko dat ze verdelen mochten wij een brochure opmaken om klanten te informeren en te begeleiden bij hun project.

We gingen samen met de zaakvoerder aan de slag om de brochure strategisch op te bouwen met de juiste inhoud ondersteund door de juiste beelden. We zorgen er voor dat de kernelementen die voor prospecten belangrijk zijn voldoende in beeld komen zodat geen enkele potentiële klant nog twijfelt wie zijn projectpartner zal worden. Ciers Cooking natuurlijk!

Process

concept
Ciers
Vragenlijst
Gamma
kiremko ketels sketch 570
ketels
Voordelen ketels
Klantgetuigenissen
Overzicht
Back

Let’s connect

Op zoek naar een manier om jou diensten of producten in de kijker te zetten bij klanten of potentiële klanten? Daag ons uit. We’re ready to work our magic for you!

Bel ons, mail ons, of kom gewoon eens gezellig langs voor een goed gesprek of een spelletje pingpong op kantoor. We beloven wel niet dat we je laten winnen ;)

Magic