De Laere Decor

– Een inspirerende en strakke website

De Laere Decor is al meer dan 30 jaar een referentie wat betreft interieurbouw, maatmeubilair en totaalinrichtingen.  Ze begeleiden, coördineren en voeren het volledige project uit zodat het beoogde eindresultaat, de timing en het budget steeds gerespecteerd worden. De Laere Decor groeit jaar na jaar. Het werd dan ook hoog tijd om hun website te moderniseren. De look en feel van hun nieuwe website moet passen bij de kwalitatieve en professionele projecten die ze opleveren. De Laere Decor ging voor een gloednieuwe website waar eenvoud, oog voor detail, gebruiksvriendelijkheid en elegantie hand in hand gaan.

Over De Laere Decor

Met meer dan 30 jaar ervaring op de teller,  weet De Laere Decor zich te onderscheiden op vlak van kwaliteit  knowhow en professionalisme. Ze zijn een referentie wat betreft interieurbouw, maatmeubilair en totaalinrichtingen.

Een inspirerende, strakke website

Let’s kick off this project! We zijn zoals altijd begonnen met het uitwerken van een grondige analyse. Hier zijn we vooral ingegaan op de specifieke behoeften van hun klanten. Welke content en functionaliteiten hebben de klanten nodig? Waar kan De Laere Decor zich gaan onderscheiden? Aan de hand van de antwoorden op deze vragen hebben we een site-structuur opgezet, om vervolgens de wireframes uit te tekenen.

Van daaruit konden we startten met het visueel design, waarbij de huisstijl van De Laere Decor volledig werd doorgetrokken. Het rood uit de huisstijl werd een speels accent doorheen deze website. Een optimaal gebruik van witruimte zorgt voor rust. Kwalitatief beeldmateriaal geeft de website een aantrekkelijke en meer visuele indruk. Foto’s van mensen en gebouwen spreken aan om naar te kijken. We gaven de nieuwe website van De Laere Decor een stijlvolle en toegankelijke uitstraling.

Visueel sterk en gebruiksvriendelijk

De bezoeker kan makkelijk grasduinen door de vele projecten van De Laere Decor dankzij verschillende handige filters: kantoren, horeca, winkels, openbaar en privé.

Bovendien kan je nu via duidelijke CTA’s  jouw inspiratiebrochures aanvragen of uw projectaanvraag indienen. CTA’s waren in dit project van groot belang. Engagement en conversie creëren stond voorop. De grote, sprekende beelden in combinatie met kwalitatieve content zorgen dan weer voor een perfect evenwicht. Deze website werd natuurlijk responsive gemaakt. De beleving van de bezoeker plaatsen we altijd centraal, of je nu op mobile, tablet, laptop of desktop aan het surfen bent.

Impact

Potentiële klanten kunnen specifieke projecten bekijken naargelang het thema van hun project. Alle informatie is duidelijk vormgegeven en op mensenmaat gebracht, waardoor De Laere Decor heel wat gerichtere aanvragen binnenkrijgt. Ook de architecten ondervinden heel wat voordelen van de vernieuwde website. Zij kunnen grasduinen door de vele realisaties van De Laere Decor en de materialengids om zo heel wat nieuwe inspiratie op te doen.

De website oogt fris en modern en is als het ware een visitekaartje voor hun (potentiële) klanten. De Laere Decor is klaar voor de toekomst! What not to love about this website?

Let’s connect

Heb je net zoals De Laere Decor een schitterend idee? Daag ons uit. We’re ready to work our magic for you!

Bel ons, mail ons, of kom gewoon eens gezellig langs voor een goed gesprek of een spelletje pingpong op kantoor. We beloven wel niet dat we je laten winnen ;)

Contact