A-Projects

– Een informerende, inspirerende & moderne website

A-Projects is een innovatief architectenbureau uit Ternat. Ze zetten in op stijlvolle, toekomstgerichte architectuur die een meerwaarde creëert voor elk bouwproject. Ze zijn actief in heel Vlaanderen en realiseren unieke projecten in de residentiële bouw en projectontwikkeling, van A tot Z.

A-Projects blijft groeien. De look en feel van hun website matchte dan ook niet langer met de kwalitatief hoogstaande en professionele projecten die ze opleveren. Hoog tijd dus voor een volledige make-over van hun website. Wij verzorgden het ontwerp, de ontwikkeling én de copy van hun nieuwe website. A-Projects ging voor een gloednieuwe website waar eenvoud, inspireren, informeren en gebruiksvriendelijkheid centraal staan.

Over A-Projects

A-Projects heeft meer dan 25 jaar ervaring in bouwen voor mensen. Ze luisteren, adviseren, werken proactief en begeleiden je bouwproject van A tot Z. Ze denken ook graag mee over de interieur- en tuinarchitectuur als totaalconcept. A-Projects is één allesomvattende bouwpartner.

Restyling logo

Samen met de nieuwe website, mochten we ook het logo van A-Projects optimaliseren. Het basisconcept van het logo bleef hetzelfde. Maar door te werken met strakke en gelijkmatige lijnen konden we het logo de moderne en hedendaagse look geven die 100% matcht met de nieuwe website.

Analyse & wireframes

Let’s start! We zijn zoals altijd begonnen met het uitwerken van een grondige analyse. Hier zijn we vooral ingegaan op de specifieke behoeften de klanten van A-Projects. Welke content en functionaliteiten hebben de klanten nodig? Aan de hand van de antwoorden op deze vragen hebben we een site-structuur opgezet, om vervolgens de wireframes uit te tekenen.

Strak design

Na een grondige analyse en doordachte architectuur van alle info, gingen we verder met het webdesign. Hier werd de huisstijl van A-Projects volledig doorgetrokken. Zwart, wit en grijs zijn de primaire kleuren van deze strakke website. Het appelblauwzeegroen zorgt voor een speels accent. Een optimaal gebruik van witruimte zorgt voor rust en een strakke look. Door heel wat kwalitatief beeldmateriaal toe te voegen, heeft de website een aantrekkelijke en meer visuele look en feel. Mensen worden namelijk makkelijker aangetrokken tot foto’s van mensen en gebouwen dan tot het lezen van tekst.

Verschillende categorieën en prachtige foto’s

Potentiële klanten kunnen makkelijk de dienstverlening en de aanpak van A-Projects doornemen. Wanneer je de website hebt doorgenomen weet je meteen wat je kan verwachten van A-Projects Architecten. Projecten doornemen is momenteel ook een fluitje van een cent. Alle projecten van A-Projects kunnen handig doorgenomen worden en staan gesorteerd per categorie: residentieel, industrieel, commercieel projecten & work in progress. Zo kan je makkelijk de categorie selecteren waar jij interesse in hebt. De grote foto’s op elke projectpagina laten je meteen wegdromen van jouw bouwproject.

Duidelijke CTA’s & catchy SEO copy

Bovendien kan je nu via duidelijke CTA’s  contact opnemen of een projectaanvraag indienen. Engagement en conversie creëren stond voorop. Om meer bezoekers aan te trekken deden we een grondige keyword research, schreven we catchy SEO copy voor de website én verschillende landingspagina’s in verband met architectuur en bouwen. Deze website werd natuurlijk volledig responsive gemaakt. Zo krijgt de bezoeker steeds de beste beleving. Of je nu op desktop, laptop, tablet of mobiel aan het surfen bent. Een duidelijke lay-out met catchy titels, opvallende call to actions en een prachtige look & feel maken van de A-projects website een aangename gebruikerservaring.

Impact

Potentiële klanten kunnen specifieke projecten bekijken naargelang het thema van hun project. Alle informatie is duidelijk vormgegeven en beschreven, waardoor A-Projects heel wat gerichtere vragen binnenkrijgt.

De website voldoet volledig aan de hedendaagse normen en is klaar voor de toekomst. Dankzij deze site kunnen de medewerkers van A-Projects tijdens een klantenbezoek meteen hun vele projecten en aanpak tonen. De nieuwe site is als het ware het digitaal visitekaartje en portfolio voor A-Projects.

Let’s connect

Heb je net zoals A-Projects nood aan een nieuwe website? Daag ons uit. We’re ready to work our magic for you!

Bel ons, mail ons, of kom gewoon eens gezellig langs voor een goed gesprek of een spelletje pingpong op kantoor. We beloven wel niet dat we je laten winnen ;)

Contact