Online betalingen
— Met Mollie

Altijd al een webwinkel willen openen, maar deed het idee dat je betalingen moet integreren in de website je hoofd tollen? Dat is nergens voor nodig! Dankzij Mollie wordt het een eitje. In enkele klikken zit er een volwaardig betaalsysteem achter je website.

Makkelijk te integreren met toepassingen van elk formaat

Mollie is beschikbaar via een API of een application programming interface. Dit betekent dat het niet bestemd is voor één systeem, maar door élk systeem aangesproken kan worden. Eenvoudigweg jouw API sleutel toevoegen aan een toepassing, zoals jouw website, legt contact met Mollie. Hierna verloopt alles automatisch.

Eenvoudige bestelformulieren

Wil je slechts enkele opties aanbieden? Dan volstaat een webformulier waarschijnlijk. Met mollie voeg je betalingen toe aan formulieren. De prijs wordt bepaald op basis van welke selecties een gebruiker maakt. Na indienen wordt de gebruiker doorgestuurd naar het betaalportaal van Mollie.

Uitgebreide webshops

Mag het wat meer zijn, met verschillende producten, een winkelmandje, couponcodes en andere leuke extra’s? Ook dan is Mollie de ideale keuze. Het integreert naadloos met bestaande webshop software zoals Woocommerce van WordPress en Drupal Commerce.

Betaal alleen wat je gebruikt

Waar andere systemen een abonnementskost aanrekenen, doet Mollie dat bewust niet. Heb je eens een maand geen verkopen, dan betaal je ook geen bijdrage aan Mollie. Een opstartkost is er ook niet. Je maakt gratis een profiel aan, en binnen de kortste keren ontvang je betalingen via je website. Je betaalt alleen voor geslaagde transacties.

Behoud overzicht en handel snel

Het dashboard van Mollie is heel gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Je ziet er welke betalingen gelukt zijn en welke nog in behandeling zijn. Vraagt een klant een refund, dan doe je dat met een simpele druk op de knop. Je kan er ook bepaalde instellingen kiezen – zoals hoe vaak je door Mollie uitbetaald wil worden.

Blogpost by

Kasper Verbeeck De Wael

Back-end developer

Let’s talk!

Steken we de hoofden even bij elkaar voor een betaalsysteem op maat van uw project? (met anderhalve meter afstand ofcourse) Bel ons, mail ons, of kom gewoon eens gezellig langs voor een goed gesprek. We’re ready to work our magic for you!

Jonas Verschaeve profielfoto

Jonas Verschaeve