Peritas

– Geoptimaliseerde digitale ervaring

Peritas is een dynamisch adviesbureau gespecialiseerd in energieprojecten, studies speciale technieken en stabiliteit, veiligheidscoördinatie en plaatsbeschrijvingen. Zij rekenden op de Partners for Design-expertise om hun nieuwe website te bouwen. Challenge accepted!

Kwalitatieve inhoud

Ook het centraal beheer van alle diensten stond voorop. Er werd een grote hoeveelheid kwalitatieve inhoud ter beschikking gesteld in verband met dienstverlening en cases. Zo krijgen potentiële klanten een duidelijker inzicht in hun diensten en kunnen ze vorige projecten inkijken. Ook dit levert meer engagement van bezoekers op.

De bezoeker staat steeds centraal. Dankzij de eenvoudige navigatie kan de bezoeker zich makkelijk oriënteren op de website. De blogpagina zorgt er op zijn beurt voor dat de bezoekers steeds op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes binnen het bedrijf. Spontaan solliciteren of reageren op een bestaande vacature is vanaf nu ook piece of cake.

Check it out!

Illustraties als ondersteuning

De dienstverlening van Peritas brachten we terug tot verschillende leuke illustraties. Deze illustraties zorgen ervoor dat (potentiële) klanten de dienstverlening vlot kunnen begrijpen en ze zorgen voor verbinding en leuke, speelse elementen doorheen de website.

Let’s connect

Heb je net zoals Peritas een schitterend idee? Daag ons uit. We’re ready to work our magic for you!

Bel ons, mail ons, of kom gewoon eens gezellig langs voor een goed gesprek of een spelletje pingpong op kantoor. We beloven wel niet dat we je laten winnen ;)

Magic