Ciers cooking

– Professionele branding met bijhorende website

Professioneel horecamateriaal, voor frituren en grootkeukens. Dat is de core-business van het familiebedrijf, Ciers Cooking. Het bedrijf wordt geleid door Dirk Ciers. Hij heeft meer dan 35 jaar ervaring in de verkoop van horecamateriaal. De tweede generatie is klaar om in zijn voetstappen te treden. Hoog tijd dus voor een nieuwe en frisse en look met bijhorende website: www.cierscooking.be  The beginning of a long term collaboration!

Sterk merk, sterke branding

Partners for Design ging op zoek naar de correcte vertaling van hun professionaliteit en ervaring naar een solide huisstijl. Het werd een sterke, professionele en moderne branding. Door het warm gele accent zorgt voor een warme en huiselijke touch die de persoonlijke aanpak weerspiegelt van Ciers Cooking. Laat goudgeel nu ook net het kleur zijn van lekker knapperige frietjes… Het infinity teken staat dan weer garant voor hun all-round aanpak en dienstenpakket.

See for yourself!

Gebruiksvriendelijke digitale ervaring

Een efficiënte online-aanwezigheid is belangrijker dan ooit. Samen met hun branding namen we ook hun website onder handen. De toegepaste branding en geoptimaliseerde SEO-copywriting hielp Ciers Cooking om nog meer te groeien en hun online aanwezigheid te versterken.

Van functionele analyse tot design en ontwikeling. Tijdens elke fase mikken wij steeds op optimale gebruiksvriendelijkeheid en een optimale online converise. Een eenvoudige navigatie zorgt ervoor dat de bezoeker zich snel kan oriënteren. De knoppen en formulieren moeten er op hun beurt voor zorgen dat de bezoeker een bepaalde actie onderneemt: contact opnemen, offerte aanvragen, gegevens achterlaten,…

Ook alle producten van Ciers Cooking worden mooi uitgelicht per merk. Zo is de bezoeker steeds up-to-date van het aanbod dat Ciers Cooking ter beschikking heeft. Een optimale ervaring voor de bezoeker!

Take a look at www.cierscooking.be

Let’s connect

Heb je net zoals Ciers Cooking een schitterend idee? Daag ons uit. We’re ready to work our magic for you!

Bel ons, mail ons, of kom gewoon eens gezellig langs voor een goed gesprek of een spelletje pingpong op kantoor. We beloven wel niet dat we je laten winnen ;)

Contact