Isabel Group

– Een geanimeerde, illustratieve kerstkaart

Isabel Group helpt jouw organisatie vooruit door je administratieve processen te vereenvoudigen. Dit doen ze door een veilige en betrouwbare uitwisseling van digitale documenten, betalingen en identiteiten.

P4D mocht voor hen de jaarlijkse Kerst/Nieuwjaarskaart ontwerpen en de copy bedenken. Het werd een strakke animatie waar gezelligheid en verbondenheid centraal staan.

Het begin van een mooie langdurige partnership. We can’t wait to create some new awesome designs together!

Verzorgde diensten: Concept & strategy  |  Illustrations  |  AnimationCopywriting

Concept

Let’s kick off! Zoals altijd gaan we eerst van start met een grondig gesprek met de klant over zijn/haar wensen en visie. De kernwoorden verbondenheid, warmte, familiegevoel en gezelligheid kwamen hier naar boven.

In een jaar als 2020 werden ook de feestdagen op een heel andere manier gevierd dan we gewend zijn… Velen onder ons hebben tijdens de feestdagen wel buiten rond een kampvuurtje gestaan om toch samen te kunnen vieren in jouw bubbel. Dit wilden we graag uitbeelden met een passende illustratie en animatie op maat.

Strak design volgens de huisstijl van Isabel Group

Na een feedbackronde met Isabel Group om het concept voor te stellen, konden we al snel aan de slag om deze digitaal uit te werken. De huisstijl van Isabel Group werd volledig doorgetrokken in het design: van kleuren, typografie, logo’s tot de typische illustratiestijl. Het design werd opgemaakt voor verschillende doeleinden: gebruik op alle social media kanalen en de website.

Let’s connect

Heb je net zoals Isabel Group nood aan een nieuwe een illustratie, animatie of drukwerk op maat van jouw bedrijf? Daag ons uit. We’re ready to work our magic for you!

Bel ons, mail ons, of kom gewoon eens gezellig langs voor een goed gesprek of een spelletje pingpong op kantoor. We beloven wel niet dat we je laten winnen ;)

Contact