Smart TeKNX

– Huisstijl en illustraties met een knipoog naar domotica

Elektricien Bart Raes gaat vanaf nu de baan op als “Smart TeKNX”. Zijn focus ligt voornamelijk op domotica en de integratie van hedendaagse technologie in huis. Partners for Design mocht een modern en catchy logo met ondersteunende illustraties ontwikkelen.

Mission accomplished! Smart TeKNX kan aan de slag met een al even “smart” logo en passende illustraties.

Verzorgde diensten: Logo design | Illustrations

Een fris en eenvoudig logo

— Techniek op mensenmaat

We ontwikkelden een fris en eenvoudig logo. De schakelaars in de letter “E” zorgen voor een subtiele knipoog naar domotica. Er moest ook zeker een link aanwezig zijn naar het merk “KNX”. Door het kleurcontrast springt dit meteen in het oog. De schuine uitlijning zorgt ervoor dat het logo helemaal in balans is. Ze vormden de basiselementen voor een sterke branding. Het werd een onderscheidende, moderne branding die in het oog springt.

Alle dienstverlening in één illustratie

De dienstverlening van Smart TeKNX brachten we terug tot één allesomvattende illustratie. Deze illustratie zorgt ervoor dat (potentiële) klanten de dienstverlening vlot kunnen begrijpen, techniek op mensenmaat. Bij uitbreiding kunnen alle elementen waarmee deze illustratie is opgebouwd ook afzonderlijk worden gebuikt.

Let’s connect

Heb je net zoals Smart TeKNX een schitterend idee? Daag ons uit. We’re ready to work our magic for you!

Bel ons, mail ons, of kom gewoon eens gezellig langs voor een goed gesprek of een spelletje pingpong op kantoor. We beloven wel niet dat we je laten winnen ;)

Magic