ThorbiQ

– Een uniforme, professionele branding

ThorbiQ is een veelbelovend Belgisch technologiebedrijf dat zich volledig inzet voor digitalisering in de bouwsector. Het is een webplatform dat de bouwsector een vertrouwde bron biedt voor consistente BIM-inhoud, applicaties en services. Hun doel is om digitaal bouwen mogelijk te maken door BIM naar een hoger niveau te tillen. ThorbiQ was uit zijn oude jasje gegroeid en had nood aan een nieuwe huisstijl. Bij een opdracht als deze doen we spontaan een vreugdedansje. Take a look at the results!

Over ThorbiQ

De missie van ThorbiQ is om de kloof te dichten tussen de fabrikanten van bouwproducten enerzijds en alle actoren die betrokken zijn bij het bouwproces anderzijds. Building Information Modellering heeft 1 grote uitdaging als basis voor digitalisering in de bouwsector: betrouwbaarheid en bruikbaarheid van gegevens en inhoud. De rol van fabrikanten van bouwproducten is hierin cruciaal. Door de ThorbiQ-technologie kunnen fabrikanten nu een zeer waardevolle dienst aan het gebouw bieden. Daarbij wordt onder meer het “data to BIM” proces volledig geautomatiseerd en wordt het leveren van betrouwbare data en dynamiek mogelijk. Heel technisch allemaal… Aan Partners for Design om die techniciteit wat te verminderen met een duidelijke branding.

Connectie, technologie, vertrouwen en eenvoud

ThorbiQ staat voor transparantie, gebruiksvriendelijkheid en eenvoud. Deze kernwoorden werden dan ook doorgetrokken naar een toegankelijke, consistente en professionele branding. Partners for Design maakte voor ThorbiQ een professioneel logo dat exact weergeeft waarvoor het merk staat: connectie, technologie, vertrouwen en eenvoud.

We legden de focus op een strakke vormgeving met maximale aandacht voor de dienstverlening en de boodschap van ThorbiQ. De strakke lijnen, typografie en blauwtinten afgewerkt met aantrekkelijke illustraties, stralen vertrouwen en professionaliteit uit. Deze lijn werd ook verder doorgetrokken naar de visitekaartjes, roll ups, blocnotes en flyers.

Let’s connect

Heb je net zoals ThorbiQ een schitterend idee? Daag ons uit. We’re ready to work our magic for you!

Bel ons, mail ons, of kom gewoon eens gezellig langs voor een goed gesprek of een spelletje pingpong op kantoor. We beloven wel niet dat we je laten winnen ;)

Contact